pondělí 26. ledna 2009

Zvířátka v lese : ESTONSKÁ VERZE REALITY SHOW

I u nás proběhla v letech minulých vlna tzv. "reality show", které strhávaly pozornost lidí svým poselstvím: uvidíte, jak se to opravdu stalo, tak jak to v životě chodí. Po prvotním nadšení přišla z těchto show kocovina, ještě umocněná debilností českých tvůrců reality show (u nás to prostě stálo za hovno, a kdo si to nemyslí, tak je nejspíš slepý, nebo hluchý-i na Slovensku se těmto druhům programů dařilo líp než u nás).
Sám jsem myslel, že je žánr "reality show" za zenitem, ale pak sem objevil moc zajímavý projekt, pocházející z Estonska. K tomu, aby byl zajímavý napomohl naprosto jednoduchý nápad: umístit kamery u různých krmelců pro zvířata v lese (orly, divočáci atd.). Vy pak můžete sledovat v reálném čase (v Estonsku je o 1 hodinu navíc, pozor) mnohem reálnější život, než byl ten v různých zaprděných vilách, zapomenutých ostrovech či v cizých domovech, kde do nás scénáristi drtili emoce po kýblech.
Uvidíte, že až uvidíte pána, který každý den nosí žrádlo lesní zvěři, mezitím postaví sněhuláka, za chvíli se objeví stádo divočáků a tak dále: je mnohem větší zábava, než rádobyhvězdy českého reality showbusinessu..

PS: kdyby se na v lese náhodou nic nedělo, nedivte se, zvířata nechodí napovel, nechtějí být slavná:)))

ADRESA:http://www.eenet.ee/EENet/

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Tuhle jsem na to koukal kolem desáté večer a přišlo tam něco , co vypadalo jako Mýval. Nedalo se to k ničemu jinému přirovnat i tmavé pruhy to mělo a Mývalí čumec. Mýval v Estonsku mi přijde dost divnej , tedy pokud nikomu nezdrhl.